Održane sjednice Predsjedništva i Nadzornog odbora

U petak, 24. travnja 2015. godine u Zagrebu, Savska c. 3/I održana je 2. sjednica Predsjedništva i 1. sjednica Nadzornog odbora Saveza civilnih invalida rata Hrvatske.

Na 1. sjednici Nadzornog odbora izabran je predsjednik Nadzornog odobra, gospodin Marijan Marić, te je potom pregledano materijalno i financijsko poslovanje Saveza za 2014. godinu o čemu je Nadzorni odbor sastavio Izvještaj i uputio Predsjedništvu na usvajanje.

 

2. sjednica Predsjedništva započela je usvajanjem Zapisnika s 1. sjednice, usvojena su Izvješća:

- o radu Saveza u 2014. godini,

- financijskom poslovanju u 2014. godini,  

- Nadzornog odbora o pregledu materijalnog i financijskog poslovanja Saveza u 2014. godini.

Predsjedništvo je upoznato s prijedlogom izmjena Statuta, te je zaključeno da će vrijeme održavanja Skupštine Saveza biti u prvoj polovini lipnja 2015. godine.

Usvojene su informacije  o:

- provođenju Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u 2015. godini,

- Natječaju za projekte Ministarstva branitelja,

- Natječaju za projekte Ministarstva socijalne politike i mladih.

Predjedništvo je donijelo odluke o:

- pristupanju Saveza civilnih invalida rata Hrvatske u Razvojnu suradnju s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva u području Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj (Centar znanja u području unapređenja kvalitete osoba s invaliditetom).

- o prijavljivanju na Natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih projekta "Uz savjetodavnu i informativnu podršku do sigurnije starosti civilnih invalida rata".

Savez civilnih invalida rata Hrvatske
Kontakt